Om oss

Vår ambition är att erbjuda tandvård av hög kvalitet som syftar till en långsiktig och god tandhälsa. Hos oss är både vuxna och barn välkomna, vi har lång erfarenhet av familjetandvård. Vi vet att många känner obehag inför tandläkarbesök, därför är vårt mål att ändra mötet med tandläkaren och tandvården till en positiv upplevelse. Med modern och skonsam teknik har vi goda möjligheter att möta dina individuella önskemål. Vi följer upp behandlingsresultatet efter avslutad behandling. Vår ambition är att alltid hjälpa patienter med akuta besvär så fort som möjligt.

Vi är en kvalitetssäkrad klinik och är anslutna till Försäkringskassan.

Medarbetare

Tandläkare Johanna Ewerth
Ägare av kliniken. Tandläkarexamen Tandvårdshögskolan, Malmö. Verksam i Tungelsta sedan 2013. Van behandlare av tandvårdsrädda patienter. Johanna utför kvalitativ och modern tandvård.
Certifierad inom odontologisk sömnmedicin ( framställning av anti-sömnapnéskenor) samt botoxinjektion mot huvudvärk och tandpressning.

Tandläkare Evelina Jelinski
Vår nya tandläkare som börjar i augusti. En del av våra barn- och vuxenpatienter kommer kallas till Evelina från och med augusti 2022. Evelina lägger stor vikt vid att erbjuda tandvård av hög kvalitet, har god vana att behandla barnpatienter och har mycket goda kunskaper i att behandla dig som är tandvårdsrädd.

Tandsköterska Helena Edström
Tandsköterskan som alltid finns vid patientens sida innan, under och efter behandlingarna. Helena arbetar både självständigt med patienten samt i nära samarbete med tandläkaren. Helena är mycket uppskattad av våra patienter. 

Tandsköterska Emmylee Jörgensen 
Emmy är vårt nyast tillskott på kliniken. Examinerad tandsköterska mars 2022 som har arbetat hos oss under sin studietid. Emmy assiterar primärt tandläkaren men utför även förebyggande tandvård så som rengöring och instruktion. Emmy är mycket lyhörd och tar hand om dig som patient på bästa sätt.