Om oss

Vår ambition är att erbjuda tandvård av hög kvalitet som syftar till en långsiktig och god tandhälsa. Hos oss är både vuxna och barn välkomna, vi har lång erfarenhet av familjetandvård. Vi vet att många känner obehag inför tandläkarbesök, därför är vårt mål att ändra mötet med tandläkaren och tandvården till en positiv upplevelse. Med modern och skonsam teknik har vi goda möjligheter att möta dina individuella önskemål. Vi följer upp behandlingsresultatet efter avslutad behandling. Vår ambition är att alltid hjälpa patienter med akuta besvär så fort som möjligt.

Vi är en kvalitetssäkrad klinik och är anslutna till Försäkringskassan.

Medarbetare

Tandläkare Johanna Ewerth
Ägare av kliniken. Tandläkarexamen Tandvårdshögskolan, Malmö. Verksam i Tungelsta sedan 2013. Van behandlare av tandvårdsrädda patienter.

Tandläkare Elisabeth Ewerth
Tidigare ägare av kliniken. Tandläkarexamen Karolinska institutet. Lång erfarenhet av familjetandvård och behandling av tandvårdsrädda patienter. Verksam i Tungelsta sedan 1987

Tandsköterska Helena Edström
Klinikens tandsköterska som alltid finns vid patientens sida innan, under och efter behandlingarna. Helena arbetar både självständigt med patienten samt i nära samarbete med tandläkaren.