Om oss

Vår ambition är att erbjuda tandvård av hög kvalitet som syftar till en långsiktig och god tandhälsa. Hos oss är både vuxna och barn välkomna, vi har lång erfarenhet av familjetandvård. Vi vet att många känner obehag inför tandläkarbesök, därför är vårt mål att ändra mötet med tandläkaren och tandvården till en positiv upplevelse. Med modern och skonsam teknik har vi goda möjligheter att möta dina individuella önskemål. Vi följer upp behandlingsresultatet efter avslutad behandling. Vår ambition är att alltid hjälpa patienter med akuta besvär så fort som möjligt.

Vi är en kvalitetssäkrad klinik och är anslutna till Försäkringskassan.

Medarbetare

Tandläkare Johanna Ewerth
Ägare av kliniken. Tandläkarexamen Tandvårdshögskolan, Malmö. Verksam i Tungelsta sedan 2013. Van behandlare av tandvårdsrädda patienter.

Tandläkare Farah Stjärne
Vårt senaste stjärnskott! Farah arbetar deltid på kliniken, är mycket noga i sitt arbete och varsam i sitt möte med patienterna. Farah har stor vana att behandla tandvårdsrädda patienter.  

Tandsköterska Helena Edström
Tandsköterskan som alltid finns vid patientens sida innan, under och efter behandlingarna. Helena arbetar både självständigt med patienten samt i nära samarbete med tandläkaren.

Tandsköterska Emmylee Jörgensen 
Emmylee är tandsköterskestudent och arbetar extra på kliniken under sin studietid.